We ship worldwide

Jobb & Karriär

PRAKTIK – DIGITAL MARKNADSFÖRING & SOCIALA MEDIER

Är du en person som älskar att vara med och bygga ett varumärkes digitala kanaler? Är du social, kreativ och en ”doer”? Då kan detta vara en perfekt praktikplats för dig!

Som praktikant hos Caroline Svedbom kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är driven, gillar att jobba i ett högt tempo samt har ett brinnande intresse för mode och marknadsföring.

Som praktikant hos Caroline Svedbom medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i stora som små projekt. Arbetsuppgifter sträcker sig från att assistera vid bildhantering i Adobe programmen, delaktighet i utveckling av sociala medier och e-commerce, eventplanering och events, se till att showroom är presentabelt, assistera med returer och utlån, assistera vid fotograferingar med mera.

Krav: Ha grundläggande kunskaper i Photoshop samt kunskaper i Microsoft Office.
Period: Deltid, 3-6 månader

Praktiken är oavlönad och kan kombineras med studier. Vi ser det vara meriterande om du studerar en utbildning inom marknadsföring.

Praktiken avser att börja i januari/februari 2019. Praktiken utgår från vårt kontor på Riddargatan 12, Stockholm.

Låter detta som du? Skicka ditt CV, personligt brev och eventuell portfolio till angelica@carolinesvedbom.com. Ange referens ”Praktik” i ansökan.

 

EXTRA LAGERPERSONAL

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu efter extrapersonal till vårt lager i Stockholm. Tjänsten är en timanställning och den huvudsakliga arbetsuppgiften är att hantera det dagliga orderarbetet tillsammans med vår lageransvarig. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande och jobbar bra även under högt tempo. Det är ett flexibelt jobb där du själv kan påverka dina arbetstider, vi ser helst att du jobbar en eller flera förmiddagar i veckan och under helger vid behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

• Vara delaktig vid inleveranser och uppackning.
• Plocka och packa ordrar till kunder och återförsäljare.
• Hantera byten och returer.
• Hjälpa till vid inventeringar.

Kvalifikationer & kompetens

• Är service-minded och har en positiv attityd.
• Är stresstålig.
• Har ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Ersättning

Timlön.

Skicka CV och personligt brev till Rosa på rosa@carolinesvedbom.com

Ange referens ”Extrapersonal” i ansökan.